PaulenMarloesGoEast.reismee.nl

Dag 5: New York - Nashville

ga er maar evengoed voor zitten: wij hebben onze allereerste vakantieblooper van ons leven te pakken...... Waren uiterst relaxt en op tijd Vanmorgen. Vlogen om 11:55 en werden door de chauffeur om kwart over 9 al op vliegveld afgezet. Niet echt zo vroeg nodig wanneer je binnenlandse vlucht maakt. Wij naar de bagage drop off en die man kijkt ons meewarrig aan....... Verkeerde vliegveld ???? Ja en echt aan de hele andere kant. Dan zak je door de grond. Zowel Paul als ik hadden al de maanden Newark in ons hoofd en ook nergens meer op gelet, zo overtuigd als we waren. Omdat we bagage hadden zou het weleens krap kunnen worden. Het was of de shuttle bus of weer een taxi. Na dwalen op zoek naar de shuttle balie onfermde een aardige heer zich over ons. Al snel bleek dat de shuttlebus het niet ging worden dus dan maar weer een taxi. De chauffeur kreeg als opdracht mee dat hij zich moest haasten. Nou dat heeft hij gedaan. Uiteindelijk is het allemaal goed gekomen heeft het alleen geld gekost en stress bezorgd maar we konden na bagage drop off zelfs nog een bakkie doen. Pffff.....

Aankomst Nashville was een verademing. Heerlijk rustig, koffers binnen 5 minuten te pakken en huurauto ook vrij snel geregeld. Nu hadden wij zoals de vorige keer een SUV gereserveerd en echt je had erbij moeten zijn om Paul zijn gezicht te zien toen die jongen zei: kies er maar een uit. Op een rij stonden verschillende SUV's met achterklep open en daar mocht Paul dus uit kiezen.... Dat duurde niet al te lang. Het werd zijn lang gekoesterde wens een Ford en zo zoeven wij dus de komende 2,5 week over de weg.

Bij aankomst in hotel viel ook ons mond open. Prachtige suite een slaapkamer en een zitkamer dus we kunnen ieder ons eigen tv programma kijken...als we daar tijd voor hadden gehad want we zijn gelijk downtown gegaan en dan weet je weer niet wat je meemaakt, een hele straat vol met restaurants en bars en in iedere tent wordt live opgetreden, allemaal bij de ingang zodat het geluid ook lekker naar buiten galmt. Vreselijk gezellig en dan heb je ook nog daartussen winkels waar country enwestern kleding wordt verkocht en vooral de cowboy laarzen zijn een hot item.

Later op de avond zijn we nog even teruggegaan om de boel in het donker te bekijken en het is net Las Vegas en bijna net zo druk (in die ene straat dan) als New York. We zijn zo'n tent ingegaan en hebben het werkelijk waar super gezellig gehad.

En nu dus even nog chillen in de binnentuin van het hotel... We hebben het idee dat we al weken weg zijn....

Morgen verder de omgeving verkennen en vooral ook mensen kijken. Want er loopt hier wat rond. Het is net of men ieder moment kan gaan line dansen.

Reacties

Reacties

Rob

heerlijk iedere ochtend jullie verhalen !!

{{ reactie.poster_name }}

Reageer

Laat een reactie achter!

De volgende fout is opgetreden
  • {{ error }}
{{ reactieForm.errorMessage }}
Je reactie is opgeslagen!